Osmrtnice Slobodna Dalmacija

Izjava o privatnosti

HANZA MEDIA d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), zakonskim i regulatornim obvezama i to na način da prikupljamo samo nužne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza navedenim u Općim uvjetima poslovanja, te informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici HANZA MEDIE d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti koja su navedena OVDJE (Zaštita privatnosti).

Način plaćanja i zaštita podataka

Prilikom kupnje naših proizvoda u internet trafici, moguće je plaćanje karticama American Express, MasterCard, Visa i Diners.

      

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo WSPAY sustav za autorizaciju kartica u realnom vremenu, koji se birne o tajnosti i sigurnosti vaših podataka. WSPAY sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka (3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce) , sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka, dok se brojevi kartice ne čuvaju unutar sustava.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između WSPAY sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Djelatnici Slobodne Dalmacije ni u jednom trenutku nemaju pristupa broju vaše kreditne kartice te im je dostupan samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti u cijelom iznosu ili istu otkazati.

 

  •   American Express - Jamstvo sigurne online kupnje
  •   Master Card SecureCode
  •   Verified by Visa
Login